Search
Login
Register
Lun - Vin 8.00 - 18.00
str. Bănulescu Bodoni 59. ASEM Bl.F et.6 Oficiu 609
+373 (22) 402-974; +373 (69) 677-239
Toggle navigation
Catalog Cursuri
Despre noi
Formatori
Contacte
Catalog Cursuri
Despre noi
Formatori
Contacte
Alimentație publică și comerț
Filters
Domeniu
Antreprenoriat
Pre-Master (Minimum curricular)
Management
Comunicare economică
Managementul resurselor umane
Limbi moderne
Turism și servicii hoteliere
Psihopedagogie
Asistența socială
Alimentație publică și comerț
Relații economice internaționale
Statistică și informatică economică
Marketing
Drept
Finanțe
Contabilitate
Subdomeniu
Antreprenoriat
Pre-Master (Minimum curricular)
Management
Comunicare economică
Managementul resurselor umane
Limbi moderne
Turism și servicii hoteliere
Psihopedagogie
Asistența socială
Alimentație publică și comerț
Relații economice internaționale
Statistică și informatică economică
Marketing
Drept
Finanțe
Contabilitate
Statut
Recomandat
Popular
Nou
Special
Nivel
Începător
Avansat
Expert
Formatori
Cezara ABRAMIHIN
Ina ANDONI
Svetlana APACHIȚA
Vitalie ARVINTE
Sergiu BACIU
Oxana BARBĂNEAGRĂ
Alic BÎRCĂ
Viorica BOAGHI
Natalia BOLGARI
BRAGUȚA Aurelia
Tatiana BUCOS
Valentina CALMÂȘ
Lucia CEPRAGA
Olga CHICU
Pavel CHIRCU
Profira CRISTAFOVICI
Svetlana FEDORCIUCOVA
Formatori ASEM ȘFC ASEM
Tatiana GAUGAȘ
Ruslan HAREA
Eduard HÎRBU
Elena HRISTEV
Liliana LAZARI
Aurel MĂRGINEANU
Artur MUNTEANU
Lidia PANAINTE
Ion PÂRȚACHI
Nicolae PLATON
Serghei PORTARESCU
Djulieta RUSU
Oxana SAVCIUC
Ghenadie Șavga
Mariana ȘENDREA
Serghei SERDUNI
Angela SOLCAN
Ludmila STIHI
Olga TABUNȘCIC
Aurelia TOMȘA
Gheorghe ȚURCANU
Elena TURCOV
Serghei VASILACHI
Georgeta ZGHEREA
Mai mult
Preț
Free Courses
Paid Courses
Reset all
Hot
Sanităria şi igiena în unităţile de alimentaţie publică
Romănă
40 ore
Expert
5 Subiecte
Membership
Hot
Metodologia de elaborare a instrucţiunilor tehnologice pentru producţia culinară
Română/ Rusă
60 ore
Expert
5 Subiecte
2,500 MDL
Load more